Virtuális ügyvédi irodában virtuális jogász nyújt online jogi tanácsadást!

virtuális jogász-virtuális ügyvédi iroda

Online jogi tanácsadás ITT

2016. július 27. - drpamer

arckepem-ok-levagva-kicsi.jpg

 

Tanácsadás

 

Gyakran előfordul, hogy jogi problémába ütközünk, de nem tudjuk eldönteni, hogy szükségünk van-e ügyvédi segítségre, érdemes-e ezzel a kérdéssel felkeresni egy ügyvédi irodát, vagy e nélkül is megoldható a probléma.

Sok időt és pénzt takarít meg, ha előbb informálódik az adott ügyben, mert bizonyos, hogy a konkrét ügyben, konkrét tanácsadás útján megtalálja a megoldást.

Ehhez pedig nem kell elmenni otthonról! Amikor az ideje engedi online megkeresi a virtuális jogászt, és előre egyeztetett időpontban telefonon (maximum fél óra), vagy e-mail útján megbeszélik a felmerült jogi problémát.

Egyszeri jogi tanácsadás ügyvédi munkadíja bruttó 5000.-Ft, amelyet az eljáró ügyvéd bankszámlájára kell átutalni a kapcsolat felvételét követően.

A kapcsolat felvétele során meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat. Az ügyvédi számlát postai úton, vagy elektronikus formában kapja meg az ügyfél.

A tanácsadás konkrét lebonyolítására a munkadíjnak az eljáró ügyvéd számlájára történő megérkezését követően kerül sor, melyről az ügyvéd email értesítést küld, és kiállítja az ügyvédi munkadíjról a számlát.

Vegye fel a kapcsolatot a virtuális jogásszal  ITT

Kérje a virtuális jogász segítségét az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

A bejegyzés trackback címe:

https://valas-tanacsadas-valasszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr318918554